Dag 4 – Silverlyckan camping til Göteborg

I dag var planlagt som en forholdsvis kort rute aka en semi hviledag. Morgenmaden blev indtaget stående uden for teltet, der måtte pakkes vådt ned. Lidt efter klokken 9 var vi afsted, og turen frem til Göteborg forløb planmæssigt.

Vi ankom til vores hotel lidt i klokken 12, fik afleveret bagage og cykler og gik ud i byen for at spise frokost og lege turister. Klokken 15 var vores værelse klart, og hvilket værelse! Med en rund seng …

Morten på den runde seng 😉

Vi fik et tiltrængt bad og vasket noget cykeltøj, og efter lidt afslapning på værelset, gik vi ud i byen igen for at finde BrewDog pubben, hvor vi fik et par øl. Deres menu var ikke så spændende, så vi fandt et sushi-sted i nærheden af hotellet og sluttede dagen med en drink i hotellets bar.

Total distance: 40201 m
Total climbing: 246 m
Total time: 03:00:02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *