Dag 3 – Strea camping, Falkenberg til Silverlyckan camping, Fjärås

Dagen startede med en tidlig kop kaffe uden for teltet, inden vi pakkede sammen for at finde en cykelhandler, der kunne fixe den brækkede eger. Vi endte med at måtte køre ca. 5 kilometer i den forkerte retning i forhold til dagens planlagte etape. Til gengæld klarede de flinke folk det til en rimelig pris, og Marianne fik købt en ny regnjakke på udsalg.

Morgenkaffe i solen
Falkenberg

Herefter gik turen nordpå igen via Varberg, hvor vi spiste frokost på torvet, og måtte slås med meget nærgående måger for at få maden i fred. Herefter fulgte vi en stor del af ruten Kattegatleden, som vi jo kender, blot fra den anden retning.

Da vi var ca. 30 kilometer fra dagens mål begyndte det at småregne, så den nye regnjakke kom i brug. Omkring kl. 16.30 ankom vi til Silverlyckan camping i Fjärås. Vi kunne slå teltet op, hvor vi ville, og her er meget stille og hyggeligt. De 3 campingpladser vi foreløbigt har boet på, har været meget forskellige.

Aftensmaden blev indtaget inde i teltet: Chili con Carne direkte fra pakningen og en god Zinfandel købt i Systembolaget – drukket af blikkrus! Life is good!

Nu slapper vi af, og kan ikke afvise, at vi glæder os til at sove i en rigtig seng i Göteborg i morgen.

Der slappes af efter en lang dag på cyklen af aftensmad
Total distance: 87924 m
Total climbing: 468 m
Total time: 07:30:18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *