Dag 5 -Göteborg til Unda Camping

Efter en solid morgenmad på hotellet gik turen nordpå, nu i et område som vi slet ikke kender i forvejen. Turen i dag var anderledes end de tidligere dage, dels pga. den højere temperatur og dels pga. nogle flere højdemeter. Og så var turen på næsten 100 kilometer!

Udsigten på toppen

Vi kørte på mange forskellige veje, stier mv. og på vej ned igennem en ellers dejlig strækning var der pludselig vejarbejde, og der stod en stor gravko og spærrede vejen. Vi tog dog chancen og stod af og trak forsigtigt forbi, og heldigvis viste det sig at være den rigtige beslutning.

I Stenungsund fik vi et par lækre gourmetburgere og et par store colaer i varmen, i den turen gik videre nordpå.

Gourmetburgere og iskold cola

I Uddevalla stoppede vi og købte nogle øl i Systembolaget og nogle vand og chokolade i Coop, inden turen gik videre til Unda camping.

Området til telte var meget tæt på vandet, så da teltet var slået op, gik Marianne en tur i havet. Overraskende nok var det sandstrand og meget forfriskende oven på en lang og varm dag på cyklen.

Til aften ville vi egentlig spise i restauranten på campingpladsen, men der var lang kø og meget larmende, så vi købte en cola i kiosken og lavede vores sidste medbragte pastaret ved teltet. Vores flinke norske naboer tilbød ellers at køre os op i byen efter en pizza, men vi nøjedes med at få vores stort set smeltede chokolade i deres kølebox 😊

Total distance: 96256 m
Total climbing: 842 m
Total time: 07:49:28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *