Dag 15 – Århus til Middelfart

I dag gik turen videre på cykel med fuld oppakning. Vi fik sagt farvel og tak for denne omgang til Mariannes forældre, inden turen gik sydpå.

Størstedelen af dagens rute viste sig at være på landevej, enten direkte på landevej eller cykelsti tæt derpå. Ikke den mest inspirerende rute.

Jyske landeveje

Da vi kørte ind i Horsens faldt vi i snak med en ældre herre på landevejscykel. Han var fra Århus og på vej til Snaptun for at tage færgen til Alrø.

Vi kørte videre, og frokosten blev indtaget på Berings Torvet i form af gourmet hotdogs ved en grillbar. Rigtig gode faktisk.

Herefter gik turen videre sydover og efter at have passeret den gamle Lillebæltsbro, fandt vi frem til Hindsgavl Camping. De havde heldigvis plads, og det viste sig at være et godt sted med rigtig fine faciliteter.

Vi fik slået teltet op og cyklede ind til Kvickly for at proviantere en smule. Tilbage på campingpladsen gik vi i gang med at forberede vores aftensmad, der blev udvidet en smule med en rest couscous, som nogle belgiske bikepackere havde til overs. Bestemt ikke dårligt.

Total distance: 105517 m
Total climbing: 852 m
Total time: 08:32:49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *