Dag 7 – Strømstad camping til Frederikstad

Oven på gårsdagens +100 kilometer tur var vi blevet enige om en lidt kortere tur i dag. Efter at have fået ladet diverse elektroniske dimser og spist morgenmad i køkkenet, gik turen mod den norske grænse.

Temperaturen var allerede høj, og da vi ramte Svinesund på grænsen til Norge, havde vi på ca. 30 kilometer kørt mere end 300 højdemeter. Så det føltes bestemt ikke som en let dag!

Norge startede med en lang, led stigning dog efterfulgt af en dejlig nedkørsel. Herefter kom et langt stykke på landevej, inden vi ramte et stykke med grusvej, visse steder grænsende til singletrack. Vi kørte igennem et sommerhusområde, inden vi kom til en lystbådehavn, hvor vi fik en pizza og en masse at drikke. Det var uden sammenligning den dårligste (og måske også dyreste) pizza, vi nogensinde har fået!

Op på cyklen og videre ad varierende veje, herunder et stykke på grusvej med stigninger på op til 14%. Vi måtte af og trække! Herfra gik det op og ned, indtil vi kom frem til Frederikstad. Med lidt besvær fandt vi frem til den campingplads vi havde udset os, blot for at finde ud af, at der var alt optaget!

Vi var godt trætte og meget svedige, så løsningen på overnatning fandt vi på booking.com. Et hotel i den centrale by. Dyrt, men dejligt og med mulighed for at lade, et dejligt bad, en god seng og forhåbentlig lidt varieret morgenmad. Middagen blev indtaget på en lækker thai-restaurant ved vandet.

Total distance: 66690 m
Total climbing: 768 m
Total time: 06:48:06

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *